eel1979.reismee.nl

laatste periode op de boerderij

Allereerst wil ik iedereen het beste voor het nieuwe jaar wensen!
Laughing
Ik hoop dat iedereen een hele fijne feestdagen heeft gehad! Mijn laatste maand op de boederij was nog steeds erg stroef. Ik moet eerlijk bekennen dat ik blij ben dat het erop zit. Als ik terug kijk, was het moeilijke maar leerzame periode. Ik heb de laatste maand een aantal dingen gedaan, we zijn weer naar een buffelveiling geweest, kijken maar niet kopen. Ik heb zoals de laatste 3 maanden geholpen met het voeren van de dieren en ik heb geholpen met het reparen van een oude truck. Daarnaast heb ik de laatste paar dagen geholpen met het zagen van ongeveer 400 stalen stangen (man wat waren die stangen zwaar zeg, mijn armen doen er nog zeer van!!).Verder ben ik eerste kersdag met Todd, Jackie en de kinderen naar Jackie´s ouders geweest en moet zeggen het was erg gezellig. De belevenis van kerst is hier totaal anders dan in Nederland. Alles moet voor kerst bijna perfect zijn, ik denk persoonlijk dat het bijna ziekelijk is (maar, ja wie ben ik?). Ik denk dat de kerst hier voor een hoop mensen een hoop stress bezorgd. Ik heb een mooi trui van Todd, Jackie en kinderen gehad, ik moet zeggen dat daar erg blij mee was! Verder heb ik nog wat shirts gehad van Dwayne en Lynda. Tweede kerstdag, oudjaarsdag en nieuwjaarsdag heb ik gewoon gewerkt. Dus ik heb geen oud en nieuw gevierd, want ik moest de volgende dag weer vroeg op.
Sealed
Verder viel me hier op dat geen mens hier vuurwerk afsteekt en er waren geen oliebollen en appelflappen. Misschien is dat typisch Nederlands. Ik heb gevraagd van het vuurwerk, maar ik kreeg er niet echt een duidelijk antwoord op.
Mijn eindconclusie is dat werk op zich op de boerderij erg leuk is, maar de sfeer is een hele grote bepalende factor of iets leuk is of niet!
Je zal wel denken wat nu? Ik ben op dit moment weer terug in de Rocky Mountains en ga vannacht weer terug naar Vancouver. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het op dit moment niet weet wat ik ga doen. Ik denk erover om een paar weken rust te pakken en vakantie te vieren en daarna vroegtijdig naar Nederland terug te keren. Maar dat ga ik het de komende dagen eens rustig bekijken.

Dinand

He Ellco,

jij uiteraard ook de beste wensen voor 2011.

Ga lekker vakantie vieren en denk er goed over na wat je gaat doen.

succes

Anita

Hoi Eelco!
Wat een doorzetter ben je!
Maareh, k blijf t zeggen; je bent daar nu toch..............
Geniet!
Groetjes Anita

Bianca..

Heey Eelco!
Waanzinnig wat je doet!
Neem die vakantie én geniet er onwijs van! Nederland loopt niet weg, en werken kan altijd nog!

Groetjes Bianca..

Willy en Henk

Hallo Eelco,
Allereerst een gezond en tevreden 2011 gewenst.
't boerenleven kan soms best wel zwaar zijn en een lampje vervangen bij Brand Oil is minder zwaar werk.
Maar soms een nieuwe uitdaging is toch ook best leuk.
Ga nog maar even genieten, daarna lezen wij wel wat jouw verdere plannen zijn. Veel plezier de komende tijd.
Groeten Willy en Henk@