even een kort verhaaltje
Hallo allemaal,
Ik heb toch maar besloten maar een laptop aan te schaffen, het is toch een stuk makkelijker. Heb afgelopen weekend al mijn ticktes geregeld, voor aankomend weekend. Dus ik ben bijna klaar voor vertrek naar de Rocky´s en naar de boerderij. Gisteren ben ik met David ( de man van mijn gastgezin) grindmountain op geklommen, het was best wel zweten zeg! Maar welgoed voor de conditie, we hebben er ongeveer een uur en 15 min over gedaan. Daarna zijn we lekker uit eten geweest, ik heb er lekker van genoten.
Het weer is hier de laatste dagen erg wisselend het ene moment is het hier 20 graden een dag later kan het zomaar 10 graden zijn en regen.
Omdat er een hoop mensen hier in Canada mijn weblog willen lezen zal ik vanaf de volgende keer ook een stukje in het Engels proberen te tikken.
Tot de volgende keer
Hoi Eelco,
Hier houden we je weblog nauwlettend in de gaten. Uiteraard zijn we erg benieuwd naar alle spannende verhalen en mooie foto’s!
Ik las dat je een grizzly beer hebt gezien, heb je er toevallig ook nog een foto van kunnen maken????
Gisteren hebben we een klein stukje geschreven in het bulletin. Als jij nou zorgt voor veel informatie op de site dan kunnen we iedereen hier op de hoogte houden.
Have fun en geniet ervan! Groetjes Marjon
Ik zit nog steeds op 4 wit en 4 bruin te wachten!
Geniet ervan Eel
Enne mooi dat dat kan !!!!!!