mijn eerste verhaal
Hallo beste mensen,
Mijn eerste week zit er bijna op, en ik heb heel veel beleefd en een heel hoop nieuwe indrukken opgedaan. Jullie zullen wel denken he he... eindelijk! Om te beginnen de reis is heel erg goed verlopen. Het was alleen een beetje zwaar om gelijk de volgende naar school te gaan, maar goed ik heb het overleefd! Ik heb net mijn laatste schooldag erop zitten en heb daar een hoop nieuwe mensen leren kennen. Ik heb er o.a. 3 drie Braziliaanse vrienden en 1 vriendin bij. Met 1 van hen met ik maandag naschooltijd een lange bezocht( foto's volgen nog). Voor de rest het gast gezin is oke, alleen het enige min punt is dat ze altijd weg zijn en ze verder geen tijd heb om dingen fatzoenlijk uit te leggen. Maar goed, ik kan mezelf aardig redden. School is super tof, er zitten heel veel Aziaten op de school en er werken hele lieve en vrolijke mensen op deze school! Verder is het niet makkelijk om hier een internetcafe te vinden, maar uiteindelijk toch gevonden. Als het mogelijk is zal ik volgende week vrijdag een nieuw verhaal er op te zetten. Tot de volgende keer.
Haaii,
Wat tof om allemaal te lezen!
Nu zijn de rollen zo'n beetje omgedraaid, nietwaar?
hahaha
Heel veel plezier!
Groetjes Roeline
Wat is de volgende stap??
carnaval in rio ?????
Hoi Eelco,
Al met al een heel fijne en voortvarende start in dit fantastische avontuur wat jij bent aangegaan. Ik ben erg benieuwd naar het vervolg!
Groetjes Ron
Hoi Eelco,
Leuk om te horen dat het goed met je gaat en je het zo naar je zin hebt! Veel plezier op school, met je nieuwe vrienden en met je nieuwe gastgezin. Maak er wat van! Groetjes Saïda
Groetjes Saïda
Hallo Eelco, ik heb van je moeder het blog adres gekregen.
Leuk dat het goed met je gaat.
Groetjes Tante Wil
Fijn weer wat van je te horen.
Alvast succes op de boerderij.
Groetjes en liefs,Tante Wil en Ome Thijs.